Aas & Nordal er tildelt kontrakt for bygging av omsorgsboliger i Nannestad kommune

Aas & Nordal har gleden av å kunngjøre at selskapet er tildelt en betydelig kontrakt med Nannestad kommune for etablering av 10 omsorgsboliger med tilhørende fellesareal, personaldel og utomhusarbeider.

Prosjektet innebærer bygging av 10 moderne omsorgsleiligheter med tilhørende fellesareal, som vil gi beboerne et trygt og komfortabelt bomiljø. Byggeprosessen vil bli administrert av Nannestad kommune, og etter overtakelse vil det bli etablert et borettslag som gir hver beboer mulighet til å eie sin egen leilighet.

Dette prosjektet er en del av Nannestad kommunes satsing på å forbedre tilbudet av omsorgsboliger og sikre at alle innbyggere har tilgang til egnede boliger.

Byggearbeidene forventes å starte i november 2024 og ferdigstilles i løpet av november 2025.

Vi er stolte over å ha blitt valgt til å gjennomføre dette viktige prosjektet for Nannestad kommune. Vårt mål er å skape et trygt og inkluderende bomiljø som møter behovene til beboerne.
Robert Norbeck, daglig leder.

F.v. Even Østreng Martinsen (Nannestad kommune, prosjektleder) Kjærsti Theodorsen (Svendby bygg consult, prosjektleder) Cecilie Bjerkeli (Nannestad kommune, enhetsleder eiendom og prosjekter), Robert Norbeck (Aas & Nordal, daglig leder) og Stian Magnussen (Aas & Nordal, anleggsleder). Foto: Aas og Nordal Entreprenørforretning

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med våre dyktige fagfolk

Ønsker du å vite mer om oss og våre tjenester, ta kontakt så finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt.