Velkommen til Aas & Nordal AS

Aas & Nordal AS er en entreprenør lokalisert på Nannestad, som utfører totalentrepriser i Oslo og på Romerike. Firma ble etablert i 1957 og arbeider innen bygg- og anleggssektoren.

Som totalentreprenør og prosjektutvikler har vi ekspertise i å utvikle og bygge en rekke prosjekter, alt fra nybygg, boligblokker og næringsbygg. Vårt fokus omfatter også store betongentrepriser, rehabilitering og restaurering av eksisterende konstruksjoner. Vi tilbyr våre tjenester til private og offentlige sektorer, samt landbrukssektoren.

Vi er en allsidig entreprenør med omfattende kompetanse i hele verdikjeden. Med egne håndverkere, maskiner, rigg utstyr og eierskap i Stian A. Olsen AS , som er spesialisert på grunnarbeider, kan vi ta ansvaret for hele eller deler av byggeprosessen. Vår fleksibilitet gjør at vi kan involvere oss i alle stadier av et prosjekt.

Våre engasjerte ansatte

Vårt team består i dag av 38 erfarne ansatte, mange med lang fartstid i selskapet. Vi deler en felles bedriftskultur som vektlegger produksjon, allsidighet, enkelhet og effektive løsninger. Vi er stolte av bedriftskultur vår som gjennomsyrer alt vi gjør, fra prioritering og arbeidsmetoder til kommunikasjon og beslutningsprosesser.

Den samlede erfaringen til vårt team, sammen med tilgangen til egne dyktige håndverkere, danner et godt produksjonslag. Dette mener vi er avgjørende for vår effektivitet og evne til å håndtere utfordringer på en smidig måte.

Vår historie – Etablert i 1957

Vår historie begynner i 1957 da “Byggmester Trygve Aas” startet som et enkeltmannsforetak. I 1974 ble selskapet et aksjeselskap. Fra 1977 til juni 1980 samarbeidet vi med Nordal AS, før vi omdøpte oss til “Aas & Nordal AS”. I 1999 skilte vi entreprenørvirksomheten fra eiendomsdelen og etablerte “Aas & Nordal Entreprenørforretning AS”.

I dag er firmaet et privat eid selskap med en sunn økonomi og solide eiere. Vi ble i 2023 en del av Stabilo gruppen, som investerer i entreprenørselskaper med et sammenfallende verdigrunnlag, og potensial for vekst. Stabilo-gruppen består av 16 selskaper med over 300 ansatte.

Rammeavtaler

Aas og Nordal AS har siden juni 2007 hatt rammeavtale med Akershus Fylkeskommune. Oppdragene for AFK består av vedlikehold, nybygg på videregående skoler og tannklinikker. Siden 2005 har vi hatt rammeavtale med Akershus Universitetssykehus. Oppdragene her består stort sett av vedlikehold og omgjøringer på sykehuset og på A-hus sine bygninger (avdelinger). 

Bærekraft i Aas og Nordal AS

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.
Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall og ombruk, transport og innkjøp.
Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Våre resultater er offentlig tilgjengelig her.
For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere. Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill.

Hvis du har flere spørsmål eller ønsker ytterligere detaljer, kontakte oss på telefon: 63 99 62 00 eller via e-post: post@aas-nordal.no. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine entreprenørbehov!

Møt ledelsen

Robert Norbeck
Daglig leder
Ole-Martin Haug
Prosjektutvikler
Bjørn Aamold
Prosjektleder
Roy Nordal
Prosjektleder
Stian Magnussen
Anbud / prosjektleder
Terje Kjærvik
Prosjektleder
Thomas  Berglie
Prosjektkoordinator

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med våre dyktige fagfolk

Ønsker du å vite mer om oss og våre tjenester, ta kontakt så finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt.