Betong avdeling ved Aas & Nordal AS

Aas & Nordal AS har en egen betongavdeling som utfører et bredt spekter av betongarbeider. Inkludert fundamentering, armering og forskalingsarbeider, for bygging av kontorer, lager, industribygg og landbruk. Som betongentreprenør har vi stor kapasitet på plass støpt betong, noe vi ofte utfører i underentrepriser på større bygge og anleggsprosjekter. Vi har også offentlige rammeavtaler på vedlikehold og nybygg.

Våre dyktige ansatte består av erfarne forskalingssnekkere, som utfører jernbinding, forskaling og støping, som er spesialister på både plasstøpt betong og prefabrikkert betong.

Som totalentreprenør kan vi ta ansvar for hele prosessen fra idéfase til ferdigstillelse, eller trå inn og utføre et allerede prosjektert oppdrag. Med vår Sentral Godkjenning og ansvarsrett i tiltaksklasse 2, kan vi garantere at alle prosjekter blir utført i henhold til de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet.

Vi utfører alle typer betongarbeid i og rundt Romerike, Hadeland og Oslo området.

Innenfor betongarbeider tilbyr Aas & Nordal følgende tjenester til sine kunder:

Betongarbeid i parkeringshus og P-kjellere, både under og over bakkenivå. Dette innebærer bruk av betong for å konstruere solide dekker, søyler og vegger som gir plass til flere kjøretøy.

Betongfundamentering for blokker og lagerhaller, noe som gir stabilitet og bæreevne til bygninger som boligblokker og lagerhaller. Støping av fundamentene er avgjørende for byggets struktur og levetid.

Betongkonstruksjoner for offentlige bygg og infrastruktur, som inkluderer alt fra broer og tunneler til vannrenseanlegg og kraftverk.

Betongkonstruksjoner for større boligprosjekter, som innebærer nøyaktig støping av vegger, gulv og tak for leilighetskomplekser, rekkehus eller eneboliger.

Betongarbeid i industrielle anlegg, som fabrikker, lagerbygninger og produksjonsanlegg, der betong brukes til å skape store, funksjonelle rom som tåler tungt utstyr og belastning.

Gjennomføring av komplekse betongkonstruksjoner, inkludert skråstilte vegger, buede tak eller spesialdesignede elementer, som krever ekspertise og presisjon for å utføres korrekt.

Ta kontakt med våre spesialister

Bjørn Aamold
Prosjektleder
Terje Kjærvik
Prosjektleder
Roy Nordal
Prosjektleder
Robert Norbeck
Daglig leder