Grunn og utomhus

Aas & Nordal AS utfører alt fra grunnleggende graving og fundamentering til avansert drenering og presis terrengforming. Med vårt erfarne team av fagfolk, kan du være sikker på at grunnarbeidet er solid og pålitelig, og at prosjektene dine blir gjennomført med presisjon og kvalitet. Aas & Nordal påtar prosjekter innen grunn og utomhusarbeider i og rundt Oslo, Gardermoen og Nannestad.

Sammen med vårt søsterselskap, Maskinentreprenør Stian A. Olsen, utfører vi grunn- og utomhus arbeider fra A til Å. Vårt dyktige team består av eksperter innen ulike fagområder, noe som gjør oss i stand til å ta på oss totalentrepriser.

Når det gjelder utomhusanlegg, har vi omfattende kompetanse innen planlegging og utførelse av veier, gangstier, parkeringsplasser og grøntområder. Vi legger stor vekt på å skape utendørs miljøer som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende og bærekraftige på lang sikt.

Enten det er snakk om små eller store grunn- og utomhhusprosjekter, kan du stole på Aas & Nordal Entreprenørforretning levere kvalitet, pålitelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen.

Ta kontakt med våre spesialister

Robert Norbeck
Daglig leder
Bjørn Aamold
Prosjektleder
Roy Nordal
Prosjektleder
Terje Kjærvik
Prosjektleder