Prosjektutvikling

Aas & Nordal AS har solid ekspertise innen prosjektledelse og gjennomføring. Vi tar prosjekter fra idéstadiet helt til ferdigstillelse. Vårt dedikerte team av erfarne konsulenter bidrar til grundig prosjektering innen ulike områder som arkitektur, RIB (Rådgivende ingeniør bygg), RIG (Rådgivende ingeniør geoteknikk), LARK (Landskapsarkitektur) og RIBrann (Rådgivende ingeniør brann).

Med våre egne dyktige håndverkere og tilgang til moderne produksjonsutstyr, i tillegg til et pålitelig nettverk av samarbeidspartnere, kan vi raskt omskape konsepter til virkelighet.

Fleksible løsninger for alle behov

Enten vi fungerer som prosjektleder, konsulent/rådgiver eller utførende i prosjektet, tilpasser vi oss etter kundenes spesifikke behov. Vi er også åpne for å fullføre prosjekter som allerede er påbegynt av andre. Vår styrke ligger i vår evne til å tilpasse oss ulike prosjektscenarier.

Entreprenør i Nannestad, Oslo og omegn

Ser du etter en erfaren og pålitelig totalentreprenør for ditt nybygg, næringsbygg eller landbruksbygg? Aas & Nordal er klare til å realisere ditt byggeprosjekt. Med vårt hovedkontor i Nannestad er vi strategisk plassert for å ta på oss nye oppdrag i området rundt Romerike, Hadeland og Oslo. Ta kontakt med oss i dag for å utforske mulighetene. Vi står klare til å bistå deg gjennom hvert trinn av utviklingsprosessen.

Ta kontakt med våre spesialister

Ole-Martin Haug
Prosjektutvikler
Robert Norbeck
Daglig leder
Stian Magnussen
Anbud / prosjektleder
Roy Nordal
Prosjektleder