Ny daglig leder

Robert Norbeck, ny daglige leder.

 

1.januar 2024 kom Robert Norbeck inn som selskapets nye daglige leder.
Robert er utdannet ingeniør og har en omfattende erfaring som leder innen bransjen, Robert blir en verdifull tilvekst til teamet.

 

Ole-Martin Haug, som tidligere har ledet selskapet, har valgt å overlate lederstafettpinnen til Robert. Ole-Martin vil fortsette å bidra til å styrke selskapets strategiske utvikling, nå som ansvarlig for en av selskapets kjerneområder – prosjektutvikling i tidligfase.

 


Robert ser frem til å bli kjent med nye kolleger og starte en spennende arbeidshverdag hos ANE. Han uttrykker følgende:

“Aas & Nordal Entreprenørforretning AS er en tradisjonsrik entreprenørbedrift med lang historie, og jeg ser virkelig frem til å jobbe med dyktige ledere og fagarbeidere som setter kvalitet i fokus. Selv om markedet er krevende om dagen, er jeg sikker på at Aas & Nordal har det som skal til for å komme styrket ut av denne bølgedalen. Jeg ser virkelig frem til å være med på denne spennende reisen. Vi har stor tro på at vi vil lykkes!”

 

Styrets leder, Glenn Tomas Bjørnsrud, er optimistisk om selskapets fremtid og uttrykker stor tro på suksess:

“Med et dedikert team av kompetente og engasjerte medarbeidere, klart definerte mål og en lidenskap for entreprenørskap, er vi overbevist om at vi vil forme selskapet til å bli den mest ettertraktede entreprenøren i regionen. Vi søker ikke bare å være en ledende aktør, men også en attraktiv arbeidsgiver med et sterkt verdigrunnlag. Nå ser vi fram til å fortsette vår entreprenørånd med Robert som daglig leder.”

0
Feed